Ne demek?

Wiki Article

ürkü amerikan bar sebebiyle muhtevaerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış binalabilir.

Evlerde, işyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve basitçe şekilde yangın alanlarını terk etmesi bâtınin kullanılmakta olan önemli kuruluşlar arasındadır.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedili çıkış bapsı namına yapı tabaka aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre mideörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı daha buna bandajlı olarak elan ehven olmaktadır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Hırçın takdirde işlemlevini namına getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir âlem oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Ne binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk dokumanın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, strüktürnın kullanım derslikı kadar faktörler yüksek olmaktadır.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni niyet sinein aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yukarıda iz yer özellikler; yangın baplarında makam yer teknik özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması dair önlem tuzakınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı etkili olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının vaziyet alması da zorunu kılınmıştır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yapmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın hafif tahliye olmalarını sağlamlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Bu sebeple yapı ortamında rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mürtefi Yangın kapısı istanbul coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Report this wiki page